Updown

Onsdag igen, och sista dagen i november. Tog inte jag studenten nyss? Var inte jag i alanya igår? Nix..... Idag har jag fikat med kära Belle, sen gick jag till syster och hailey, och nu sitte jag på jobbet tills 21.30. Har jobbat i tio minuter och vill redan sluta. Man får tänka i pengar, eller något. Igår var min lediga dag denna veckan. Blev att jag och Josse åkte ner till Helsingborg och gick på väla! Inhandlade tjocktröjor (!!!!) sen blev det att åka till Mattias med Josse och Emil. Trevlig dag! Nu ska jag läsa boken the carrie diaries, som är carries liv innan hon flytta till NY. ( sex and the city) spännande!


Hslfonfrnodks

Dåligt uppdaterat av mig här ser jag, fy mig! Men det händer inget speciellt hos mig antar jag! Jobbar så ofta jag får och kan. Försöker träffa mina kära så mycket det går. Klockan är ställd på 05.45 och jag kan inte sova som ni kanske märker! Och snart är det inte heller lönt. Jag har iallafall trevligt (dock sovande) sällskap ! Pu


Helg

Dagarna springer iväg! Redan lördag.. Jag spenderar min lördag på jobbet till 21.30, inte så kul om jag ska vara ärlig. Får se vad jag hittar på efter jobbet. Igår blev det iallafall utgång till underbar i Halmstad. Det blev lyckat, bara lite incidenter man kunde varit utan! I morgon ska jag ta det jätte lugnt, leeeedig !!! Nu kom det kund!


Bsldockdkowld

Då sitter jag på tåget igen.. Så sjukligt tråkigt. Blir hämtad av Jenniann i Båstad och då blir det att åka till maxi. Sen kanske träffa Josse om jag hinner det, annars blir det hem och slappa lite. I morgon är det redan fredag, då blir det jobb. Tror inte jag orkar utgång denna helgen heller, kanske lika bra det! Btw, jag funkar inte så bra i storstäder haha. Jag säger hej till folk jag inte känner, jag har fått rätt många snea blickar!


Yes

Som ni kanske vet så hatar jag att åka tåg själv! Jag hamnar alltid på fel ställe !! Men jag är på rätt håll nu iallafall. Jag är på väg till Helsingborg för att träffa efterlängtade Caroline! Ska sova hos henne med, sen hem i morgon! Skönt att göra något roligt på sina lediga dagar! Innan jag hoppa på tåget så fikade jag med Belle i Båstad på knutjöns! Det var efterlängtat och behövligt! Nu mår jag illa för att jag skriver här samtidigt som vi rulllar haha.


Fu

Vill nog inte vakna upp i morgon, lär vara sjukt mörbultad!! Var hos kiropraktorn idag. Han knäckte rätt mig och sist men inte minst satte han nålar över min kropp! (jag vet vad namnet för det heter men kan inte stava till det) ! Den läskigaste nålen var klart den på toppen av mitt huvud. Men i morgon lär jag må kasst! I morgon blir det en tripp till doktorn för att utföra lite lever prover. Håll tummarna !!


Today

Ännu en dag är över, tänk att man aldrig får just denna dagen tillbaka någonsin! Inte för att mitt jobbpass var så roligt men nu tänker jag i allmänhet. Tänk dig den roligaste dagen du kommer ihåg. Du kommer aldrig få den igen, och när man har en så bra dag, då vet man att i morgon går det neråt igen. Usch nu måste jag nog skalla väggen så jag somnar! I morgon blir det jobb igen, sen efter det ska jag till min efterlängtade kiropraktor! Hoppas det går framåt! ........... Btw här kommer en snygg bild.


<3

Idag är jag kärleksfull! Iallafall i mina tankar. Jag tänker nu på alla mina nära och kära! I natt hade jag hemska drömmar så idag mår jag bra och är glad för att dom inte var sanna, inte ens lite! Jag älskar många och MYCKET!


Tomorrownevercomes

Jag borde sova nu! För i morgon är det hemska 11timmars passet på schemat... Ebba är där 6 av timmarna som tur är. Jag är för trött för att sova


iPhone

Ja nu har jag äntligen uppdaterat min iPhone 4 till 4s ? Eller vad det nu är. Tänkte inte göra det för jag är oteknisk och för mig var det helt ointressant. Tills...... Alla mina appar slutade fungera. Då fick jag lite panik och jag fick hjälp av syster att fixa det! Får se om man blir nöjd med uppdateringen eller inte.


Rubrik

Jag är så dålig på rubriker! Ska man vara poetisk eller bara skriva dag eller vad ska det stå? Beslutsångest! Aja nog om det i-landsproblemmet! Jag har inte gjort så mycket idag om jag ska vara ärlig! Sov läänge sen körde jag till sis och hailey. Och sen sist men inte minst, bio men Jenny. Det blev inte nalle puh som jag skrev på facebook, tyvärr!!! Såg fram imot det. Så det blev twilight saga, braking dawn part 1. Bra film, snygga killar, och sånt tufft. Blir lite fikatime med Linnea i morgon, sen lämnar jag mig till ödet!


Sverigeengland

Min dag har gått fort! Vaknade i tid, åt frukost med min pappa och brödrarna. Sen blev det att gå ut i det fina vädret, gick 1,5 timmar. Sen blev det veterinären med voven min! Blev mediciner till gullan. Efter det så åkte jag hem till Jenny, sen mötte vi upp Marcus på Annabelle där det blev fotbolls tittande och pizza. Säger bara fy dig chippen, satelit satelit ooooeooh!


Måndag

Dagarna pinnar på som vanligt! Vaknade på världens bästa sätt (andra gången jag vakna) idag. Syster och systerdotter myste med mig! Sen blev det frulle med dom o pappi! Nu har jag jobbat och tvättat mosters bil, är utanför mammas jobb och väntar på att köra hem henne. Sen blir det våxtorp och sen knäred! Nu tänker jag på min vän Jenny, så jag tänker skriva några smajlisar i hennes ära eftersom hon älskar dom! :) xD ;) :o x) :P :D :( :/ :'( ;( puss på dig Jenny wersch <3 (L)


Crazystupidlove


Aldrig-dricka-igen-bakfyllla

Igår spåra! Jag behöver nog inte skriva mer än så! Tacka Gud att det inte finns bilder! Idag mös jag med emma lite, sen har jag mått pyton hela dagen och så sov jag ett tag. Nu är det snart dags att fira pappasdag med nära o kära! Jag är hungrig!!!!


Fredagnatt söndagmorgon

Nu är jag hemma från en kulig kväll i äckliga knäred ! Åkte till Josse, sen gick vi över till emil där det blev lite film, sen kom Jocke också. Då blev det kortspel som , hej knäckt och kotten! Kulkul, sen råkade klockan bli ett?!?! Jag som ska jobba i morgoooon...... Nu ligger jag i sängen och kan inte sova.. Ångest över att jag inte tagit bort mitt smink. Får jag finne i morgon pga detta så gör jag ett eget blogg inlägg till dess ära! Fml


Fredag!

Redan fredag, helt sjukt! Nu håller alla helg och jag börjar mina jobbpass, verkligen kul! Efter jobbet blir det att hämta mamma sen köra till Josse! Ska bli kul! Sen i morgon blir det jobb till 18 sen hem till emma och fira hennes 22 års dag! Förfest plus utgång! Blir säkert kul :) nu ska jag fortsätta steka! Puss


Tåget

Då sitter man på tåget igen, hoppas jag sitter på rätt. Typiskt mig att åka åt fel håll!! Har spenderat min dag hos min storebror i Halmstad. Det blev pizza och saving private Ryan. Äckligt bra film! Nu har jag twilight låten angels on the moon på högsta i ipoden. Nu satt sig ett fyllo bredvid mig, tror han kollar när jag skriver!!! Om du gör det sluta andas på mig, jag blir full!!! Jag som ska köra moped hem från tågstationen i Båstad! Puss


Willyouknowmyname

Ångesten kryper upp i min säng nu känner jag. Ogillar denna tidpunkt i mitt liv väldigt mycket just nu.. Hade planer, men självklart hände saker så dom försvann. Nu går allt så bra för alla andra, självklart är jag glad gör deras skull, men får mig att tänka på vad jag inte har. Känns bara som om jag aldrig kommer komma på vad jag vill bli/jobba med, bo hemma och vara ensam i resten av mitt liv. Och jag vet vad dom flesta kommer säga till mig när dom läser detta... Men vet ni vad, håll truten om era åsikter om mitt liv just nu och låt mig vara nere!!!!!! Man får vara down ibland, och nu denna tisdagsnatt är det så det är för mig. I morgon börjar en fin onsdag och då är jag som vanligt igen.


Jjjjj

Jobbet dåra.. Brukar bli att jag bloggar när jag är här, Båstad är dödare än döden själv! ....... Bara för att jag skrev så kom det massa kunder haha! Plus chefen. Smidigt av mig va? Passa hailey innan idag, ar ute o gick med vagnen, insåg rätt fort att min såkallade kondition är som bortblåst! Ska ringa doktorn i morgon och fråga när jag får börja träna igen :) nu kallar korvarna på mig..... Fortsätt simma!


i

Just nu sitter jag bredvid ett ungt par på kanske 16 år. Dom pratar väldigt öppet om allt från sex till fotsvett, känner mig rätt obekväm men vad ska man göra? Jag försöker att stänga av öronen men det går inte så bra! Detta får mig att tänka om man själv pratat högt om privata saker med mina kompisar. Jag hoppas verkligen inte det haha! Snart ska jag förhoppningsvis träffa Jenny sen i kväll ska jag till Ted! Hoppas ni har det bra och så , pussochkram


Tråd

Jag hoppas inte att en blogg behöver en röd tråd eller något för att vara bra, för då är min blogg sämst! Alla har typ teman och sånt, jag har verkligen ingenting. Jag skriver bara det som kommer upp först i mitt huvud. Som tex, idag så fick jag hoppa in på jobbet. Är sjukskriven tills i morgon men det var verkligen kaos idag. Sen efter de körde jag till Ebba, sen körde jag boysen till Madison sen tillbaka till Ebba igen. Myspys hade vi! Körde där ifrån typ tre, så sen filmkväll. Nu ligger jag på en madrass på golvet i tv rummet för jag tycker synd om vovven som sover själv här så nu ligger han o snarkar och tar upp mer än hälften av platsen, men nu är vi själva tillsammans ! Nattis på er !


Igår idag imorgon

Igår kom Josefine hit, vi handla på maxi, åt mat, var på en ljusfabrik och hade allmänt kul exakt hela dagen! Idag ska jag försöka städa, och i kväll äta mat med Ebba och Jimmy. Imorgon kommer Linnea hit på morgonen och äter frukost med mig, sen kommer josefine hit och sover här tills lördag. Vet inte vad vi kommer göra på kvällen i morgon men något kul blir det säkert! Jag hatar att inte ha någon bil, blir att jag ska försöka få hem min moped igen som jag lånat ut. Kulkukl! Juste, igår fick jag hem mina paket från posten! Fina grejer det, speciellt mina älsklingar på bilden nedan !


Yes and no

Jag är här med smittfri! Jag har till och med papper på det, yesss! Sjukskriven till söndag. Får fortfarande inte anstränga mig, men jag får träffa människor! And no, jag skrota min bil igår. Lilla puff är död! Nu sitter jag i soffan och sörjer att jag är smittfri men att jag inte kommer någonstans. Yes and no


RSS 2.0