.

Jag skrev ett sjukligt långt inlägg om hat! Men när jag väl var färdigskriven så insåg jag att jag inte var arg längre. sudda sudda sudda bort din sura sura min.


Haha

Natthumor


2011

Dagen alla stressat sönder och sjuka sina kroppar till är slut! Byte av "pengar" är ett minne blott! Men ändå är känslan när alla är samlade så underbart mysig! Men nu är dagen slut! Tänk att 2011 snart är slut! Helt sjukt vad tiden går!


Igen

Ännu ett hopplöst försök till att somna i lite rättantid. Men icke! Blir trött på mig själv, så mycket att jag borde sovit större delen av mitt liv. Men nej då, jag är inte negative? Nej nej


Det balla ur

Igår... Förfesta hos Anton med Jenny Markus och Nils. Kortspel och dyligt. Sen blev det underbar! Tiden sprang iväg och vi hängde på Statoil Och åt korv?!? Som om inte jag redan fått nog av det? Haha! Stod vid min ytterdörr runt fem tiden. Stackars mamma för jag hade glömt nyckeln !! Jobbar nu, lagom kul! Inte haft kund på 2 timmar nu. Stänger om en timme iaf. Over and out


Båstad

Har tillbringat min tid i båstad med Linnea igår tills idag. Nu sitter jag hos syster och väntar på att dom ska komma hem. Sen får jag se vad som händer. I morgon blir det jobb, sen förhoppningsvis utgång! Juste, igår så träna jag för första gången sen jag blev friskförklarad! Jag cyklade hemma, typ 3,5km. På en kvart, jag höll på att dö!! Sen gick jag och Linnea från Båstad till hemeslöv på en timme! Jobbigt!


Lucia

Ska börja mitt inlägg som alla andra: Idag är det lucia! ( började inte inlägget som alla andra iallafall, osis) och jag vill gratta moster, kusin och systerdottern på namnsdagen! Och tacka dom som grattat mig! Klockan är 2 nu, galet vad tiden springer iväg för mig hela tiden! Jag behöver fler timmar på dygnet! I morgon har jag många små planer, tror dock inte många kommer ske! Men det lär vi nog märka? .......... BTW, baka en kaka!


aeeeh

1. Jag är efter i tiden, vilken dag, månad,år? 2. Jag såg nyss ps i love you. 3. Jag borde lärt mig att inte se den. 4. Inte för att den är dålig, utan för bra för mitt eget bästa. 5. Män som gerry finns inte. 6. Jag spela bf3 på Xbox med Mattias innan. 7. Jag jobbar i morgon. 8. God natt


Minledigahelg

Idag har jag verkligen inte gjort någonting! Legat i sängen och kollat filmer. Vaknade vid 13 någonting, blev rätt sent igår. Blev utgång i Halmstad med Belle Erik Oskar och Dhan! Jag hade planerat i mitt huvud att gå all in båda dagarna. Men har verkligen ingen lust till det. Nu ska jag försöka sova, en dag i morgon också! Eller?


Fb

Snacka om att Facebook bombarderats av fotbollssnack! Svordomar, skit snack om domarn och massa annat. Man kan hänga med lika mycket på fb som att kolla matchen! Ballar uuur. Idag har mami haft öppet hus, det gick bra för henne. Tuttar överallt! ( för er som inte vet så säljer mamma underkläder och har bh-skola) . Nu sover jag hos sis, i morgon blir det frissan kl 9. Sen hinna fika med så många som möjligt! Puss..


.

Underhållning på jobbet


Vilkendagärdetidagtro?

Sitter på jobbet, haft öppet i 15 minuter nu och inte en människa syns till! Parkeringen utanför är full men ingen här ! Och jag ska jobba själv hela dagen, är inte riktigt pepp på det eftersom jag gillar att prata! Jag tänkte innan på hur många människor som försvinner ur ens liv. Är bara 19 år och många har redan trillat mellan mina fingrar. Hoppas det är bara i dessa åren som sånt håller på. Dom jag har nu vill jag ha kvar!


Galet

Säger inte mer än att min lördag balla ur totalt! Jobb i går och nu ligger jag i sängen hos sis. Måste gå upp och äta för sen blir det jobb! Får se vad som händer sen!


Lördag!

Jag hinner inte med, tiden går så jävla fort!?! Nu är jag på jobbet igen! Sov hos Malin i natt, vi snacka skit och drack lite vin i går kväll. Efter jobbet ska jag dit igen, för i kväll blir det utgång! Har inte hänt så mycket sen sist! Jobbat varje dag, skööönt! Nu ska jag dricka lite kaffe sen se om jag hinner läsa något kapitel i boken innan första kunden kommer ! Puss och sånt på er! God jul också, eller?


RSS 2.0