Palla

Har legat i sängen sen i tisdags nu, orkar verkligen inte mer. En del har gått över men det mesta utbytt till annat. Idag har mitt huvud varit tyngre än ett tåg! Jag började sammanfatta min dag här men sen kom jag på att det inte gick. Jag jobbar i morgon, börjar inte förens 16 som tur är. Men håll tummarna att jag orkar jobba hela helgen! Jag måste!


i'm hot!

jag brinner upp, och fryser till is!
har för dåligt tålamod för att vara sjuk. feber, förkyld, huvudvärk.
tror detta var någon bestraffning för att jag festa på en Måndag.
Istället för att dansa pausa, så är det på och av som gäller! 
tacka gud för onepice och panodil.


 

Woopwoop

Hemma från jobbet! Det gick finfint, första gången jag och jennt jobba samtidigt huhi! I morgon blir det jobb på macken kl 10, sen jobb på Annabelle på kvällen, roligt! Sen ska vi nog till Halmstad när vi slutat. Se om staden levererar. Och på söndag blir det jobb på macken igen , 2-2! Måste sova jätte fort nu, och vakna jätte pigg och utvilad i morgon ! Wish me luck, smack!


Hsnskxnsiwqgb

Ni vet den hemska känslan när en tanke bara spinner iväg och blir helt jävla kaos !? Tänkte iaf på löv, och det slutade med tornados och alla i min omgivning omkom .... Precis sekunderna innan man somnar också. På tal om sekunderna innan, jävla skit Sverige kan fan inte spela hockey! Och nu tänkte jag på is så nu törstar jag nog snart ihjäl... Suck


Geeeeh

Jag Börja läsa en bok jag fick i julklapp för många år sedan "berättelser om det okända", lika dum som den låter!


Tonåring

Igår kom jag på att jag måste göra tonårsrevolt innan det är för sent! Bara en månad kvar!


<3


...

Upp kl 5 i morgon, jag vet att jag klagar och att andra går upp då varje dag. Men jag anser att jag får klaga för att jag inte är van än, så det så! Sen efter jobbet så hoppa jag på spinning med syster min.


Bored of being bored because being bored is boring

hemma och så efter en lång kväll på macken. det var rätt dött om jag ska vara ärlig! men det gick bra och sånt, har nästan kommit in i allt nu och det är verkligen skönt!! nu ligger jag här i min säng som jag längtat efter men nu kan jag inte somna. är fortfarade helt uppe i varv och vet inte vad jag ska göra.. min lediga dag i morgon, hoppas jag hinner/orkar göra det jag planerat. nu ska jag stänga datorn och fortsätta i mobilen där jag ska kolla 9GAG.com och sedan ligga och blunda och låssas sova . puss och sånt gosigt




everybody needs a dream

Onsdag, yes it is! Jobba min första stängning på Q8 igår, det gick bra!
men är trött idag, och snart börjar jag igen. samma pass. har inte hunnit med någonting idag!
ville göra så mycket.. men får ta det i morgon! Q8 tills fredag och Annabelle lör-sön!
fortsätt simma! låssas shoppar nu på alla möjliga sidor, så kul! vill bara klicka hem allt!!
oj klockan är ju mycket! måste fixa mitt hår, ser verkligen ut som ett troll idag!
seeyah

Puuuh

Städat mitt rum idag, blev en känslobomb! Usch! Lite kvar att göra i morgon.. Btw, ska gå upp kl 05.00! Sjukt taggad! Fast nä... Ska vara med på min första öppning på Q8, spännande men ack så onödigt tidigt! Och självklart kan man inte somna när man vet att man måste.. Suck! Mycket klagande märker jag, men ibland blir det så.


Lite synd

Hoppas det fina vädret snart hälsar på igen. För idag har varigt sjukt tråkigt! Skulle kolla fotboll med min söta vän men klarade bara av ca 30min sen frös man ju ihjäl! Passade brorsdottern min i morse och det gick lika bra som alltid! Och btw, dagarna går ju sjukt fort!! Nästa månad fyller jag 20 hihi


Stay

Fan ad skönt idag också! Har legat ute i solen sen jag vakna! Möte kl 13.30 så måste snart gå in, det vill jag verkligen inte! Igår blev det fika och sen grillning på stranden med allt som hör till. Underbara tjejer! Nu när jag legat i gräset så har självklart massa människor kommit ner hit, lagom pinsamt! Men han ena som skulle laga något var verkligen ögongodis! Bra dag!


Sol

Älskar solen så sjukligt mycket! Ligger nu på gräsmattan och solar med Rihanna i öronen. Oh kära dag !


RSS 2.0