ny blogg !

http://www.mondoblog.se/idalucia/




M

Detta funkar kanske inte för mig längre, blogg.se . Hört att man inte kan kommentera mina inlägg? Inte bra. Jag gillade dig fast alla andra dumpa, dumma dig blogg.se. Undra om jag ska ge dig en chans att ändra dig?


S

Fattar inte hur, men idag var den absolut värsta bakfyllan i mitt liv! Behöver inte säga mer..


F

Dagen har sprungit förbi men ändå hunnit med allt jag ville. Började med fika med Linnea, alltid lika mycket att prata om. Sen hem och fika ännu en gång fast med Stefan, hailey och mamma. Sen hem till Malin och fixa en slinga som inte passa in. Och sen hem och laga/äta middag. Sen efterrätt med mami och papi. Och efter det så åkte jag hem till Ebba! Vi snacka skit och sov hehe. Sen hämta vi joey i Ängelholm och nu är jag hemma i min säng. Men som vanligt kan jag inte somna! I morgon blir det full rulle också och festligheter! ..... Om ni nu ville veta


O

Idag fixade jag min hemska utväxt, nu ska jag bara komma ihåg det också så jag slipper stanna till när jag ser min spegelbild. Tusen tack Malin! Mamma hade Mary Kay spa här innan. Vi fick prova på massa produkter, fotbad ansiktsmask, peealing m.m. Sen mötte jag upp Ebba i Båstad och kolla när Joel Erik och Oskar bowlade. Sen himym med ebs här. Nu fastnade jag i alla inlägg som ligger på Facebook om rasism! Dom flesta spårar, och så alla kan se.. Bra att man tycker, men bättre att veta när man ska hålla det till sig själv.


S

Igår åkte jag hem till Emma, börja med att vi spela vilda gester(?) med hennes föräldrar! Vi utklassa! Sen kom iwona så fixa vi oss lite, sen hämta vi bussen och några människor och drog in till stan. Gastons sen Mårtensson. Helt okej utekväll när alla var nyktra. Man inser hur mycket saker man inte tänker på i vanliga fall. Och idag vakna jag 15! Helt sjukt, det är nog mitt nya rekord. Nu ska jag och mitt samvete sova och gå upp tidigt i morgon och göra massa bra saker! Pussili


F

Min fredagskväll blev långt ifrån planerat.. Som alltid. Slutade iaf med gossipgirl ( som jag börjat kolla i från början på) i min säng. Inte roligare än så. I morgon kan vi ju hoppas på bättre tider! Btw, rakar nog av mitt hår snart


O

Min dag har varit städa, GG, och Glee. Mitt humör har varit både förbannad och nöjd. Min Outfit har varit mjukisbyxor och stor ljusblå tjocktröja. Mitt hår har varit i en bulle. Och jag var sminklös.


Glömde tillägga....

Att jag (hör och häpna) baka idag! Ni som känner mig vet att det inte är något som händer ofta. Hihi


T

Alla hjärtans dag! Jag tycker det är en överskattad dag där bara alla försöker lura folk att köpa sker. Så många går med vinst på denna dagen för folk köper så mycket hjärtestuff. Men min dubbelmoral som vanligt finns även i detta ämne. Kommer inte ihåg när jag fick en blomma senast! Tack<3


M T

Väldigt många är väldigt svåra för mig att förstå just nu. När jag säger en sak så menar jag inte något annat, för då skulle jag väl sagt det ist? Jag vet inte om dom anser mig som slow eller något annat som skulle sätta ner min förmåga att tänka men om ni läser detta så kan jag säga att jag är helt normal där uppe, MEN jag är ingen tankeläsare.. Så berätta, förklara och visa vad ni nu vill att jag ska förstå istället för att snacka en massa skit !


S

Igår var både spårat och galet! Blev utgång med ett gäng boys. Riktigt roligt och många många shottar! Taket inne på James börja regna! Toaletterna uppe på moon börja läcka, så jävla äckligt! Sen när man gick upp på moon så kom bara halva gänget in. Så det sluta på corner igen! Men lika bra det ! Juste jag är hemma i T igen efter en vecka i Båstad. Nu börjar jakten på att fixa CHIPS!


F

Fick träffa brorsdottern Hedvig idag, underbar liten människa! Har städat lite var som innan på dagen och nu ligger jag äntligen i min säng efter en nykter utgång i halmstaden! Jag måste nog erkänna att jag inte hade så sjukligt roligt..körde en jävla minibuss! Gör jag aldrig om i hela mitt liv! Jag hade sån huvudvärk och illamående av det hela för jag spände hela mig för jag var så rädd! Usch och fy! I morgon hoppas jag att jag får träffa Rickard, Malin och lillan igen! Och i morgon kommer saknade syster äntligen hem! Det var allt från mig denna natt! Puss och smack!


T

Kunde inte startat min dag bättre! Fick dom glada nyheterna att jag är faster åt en frisk liten flicka! Love love love !


O

Nu ligger jag i soffan och håller på att somna! Men är för trött för att lägga mig! I kväll bowla jag med Marcus och Jenny! Trevligt, dock förlora jag som vanligt! Ska tvätta bort sminket nu och försöka sova. I morgon är en ny dag med nya tag! Natti


Ljsjdtjjkfnflfofnspdj

Luncha med Malin, fika med mackan och middag med bror&malin. Det är allt ni får av mig idag.. Jag är trött! Kan vara generös och slänga upp en bild. Ska olledoledoffa mig till en! Natti


Slapp

Söndagsöndag.. Sov Tok för länge idag! Städade lite sen satt jag vid tvn ! Mattias kom och åt, sen åkte vi in till halmsad och kolla bio. New year's eve, en helt okej film. Lite jobbigt att dom typ bara försökt trycka in så många kändisar i en film. Rekommenderar den till syster min, Jon bon jovi är ju med hehe. Han har man ju näst intill växt upp med! Nu sova, imorgon middag med Malin plus en!


Usch

Idag mår man väl som man förtjänar! Har varit på väla idag, kanske inte världens nästa dag. Tycker synd om Ebba som fick dras med en bitter över glad elak Ida. Allt på en gång! Nu är det soffläge On!


Wee

Fredagfredagfredag! Mascaran blev som den blev, och lockarna blev som dom blev för sprayet var slut så fick bli mousse! Happyface! Ps. Don't drik and drive .


Oj

Sen svängdas ikväll, har lagt mig runt 22-23 dom senaste kvällarna tro det eller ej! Är hos sis och har hjälpt henne passa hailey så hon packat till sin tripp till sälen! Inte alls avundsjuk eller så, nejnej! I morgon ska vi äta frukost på Continental om allt går som vi vill! Helg igen, välkommen! Bara våren som jag saknar nu


Bra dag

Det känns som om denna dagen var den meningsfullaste på länge! Alltid kul att göra andra glada! I morgon blir det nog att åka till syster och ta hand om henne och lillan som är sjuka igen!


RSS 2.0