Hehe

Denna lite smått omogna bild på mig och min syster skapades för en mening! Dock syns inte anledningen allt så bra som jag hoppats, så får skriva... Vi har på en läpp-mask! Från märket Mary Kay. Ska sitta på i 2 minuter. Sen blir läpparna lena som små babyrumpor! Om ni nu ville veta, och ville ni inte det så sucks to be you!!!


Bbbbb

Bättre nu! Man tänker inte på att det är skönt att må bra när man väl mår bra. Rätt konstigt ändå. Men man blir väl kanske knäpp om man ska behöva tänka så mycket! Har haft en syster dag hemma, och nu är jag hos sis och ska sova. Får se vad morgondagen har att erbjuda! Jag är taggad! ...... Btw min så kära väska på bild! Önskar jag kunde använda den hela tiden. Dock funkar den bara till svart outfit. Eller??


Helgen

Fredags var det utgång som gällde och det var bra! Vaknade upp hos Emma sen blev jag hämtad av mami! Var taxi åt henne på kvällen och fick feber och sånt trevligt! Idag har jag bara legat ner och är helt slut. Måste äta.. Köket ligger långt borta och förkylningsblåserna som placerat sig så bra i hela min mun gör ätandet till en större utmaning!


Hailey

Smulan skulle på babysimm så jag passa på att ta ett snabbt benpass! Dock är knät ssom vanligt tyvärr. Nu blir det nog fika och maxi. Sen fika i våxtorp, och sen utgång på underbar Halmstad! Nu ska en trött Ida beställa stor latte macchiato!!


16

Jag hittade så jävla många skor idag!! Jag la ihop alla par jag ville ha mest så kom jag (bara hihi) upp till 16010kr, någon av alla mina tusen läsare som sponsrar lilla mig med detta? Vet att ni vill!!! Juste, sidan jag fyndade på idag var www.footway.se ! Check it out!


Seriöst

Jag sitter och kollar unga mödrar! Jag blir så arg! Dom går runt och klagar för dom ska skriva in sig för att få socialbidrag, och att dom måste GÖRA SAKER för att få sina pengar. Vafan tror dom alla andra gör? Sen är dom trötta på att städa deras lägenhet så den inte är en hygienisklivsfara för deras barn! Gaaaaahhhhhhh


Hårt

Förfesten var iallafall bra! Sen blev det nog lite för bra? Jag sov till 15 idag, rätt sjukt ändå! I kväll fira vi min kusin och just nu (00.00) fyller mamma år! Grattis på 47 års dagen! Ligger i sängen nu och är sjukligt trött men kan inte sova. Dumt...


Weho

Så! Jobbet gick bra, kul som alltid med Josefine! (jag vet att du läser, annars hade jag inte varit snäll) nu har jag börjat fixa mig lite smått! För i kväll blir det festligheter !


Crap..

När man precis passerat gränsen till Sverige så får man samtal från jobbet! Dom har någon kris så får hoppa in på ett mini pass i morgon. Inte så taggad eftersom när jag jobbade sist så sa jag till mig själv att aldrig ha min fot på den sidan luckan! Aja, får väl tänka i pengar. Jag får pannkakor när jag kommer hem, made my day!


...

Igår snöade det, på en sekund var det redan vitt överallt! På kvällen tog vi snön och gjorde ett vackert konstverk på väggen utanför vårat rum. Finfint! Nu är det snart dax för hemfärd! Sjukt skönt ! Fredag blir det fest, all in för att fira jennys 20års dag!


2

Andra dagen här i Oslo! Förväntningarna var höga efter bekantas beskrivningar.. Så besviken är man ju. Gått runder i gallerior och lämnat cv. Men tror dom flesta slänger dom när vi gått ut! Nu sitter vi på McDonalds där dom har gratis Internett. Kanske får äta något snart också! Här är billigare mat än i vanlig affär! Vi hörs när jag kan/orkar!


On the road

Nu är vi på gränsen! Jag har sovit korta stunder fast ofta! Jag kommer inte ihåg något sen i Göteborg så jag har nog lyckats rätt bra! Läste jennys blogg nyss, hon har nog inte haft min tur haha! Jag börjar bli hungrig också! Glömde chipsen i min stora väska . Fml. Vi hörs när vi är i Oslo !


The last dance

Sista jobbpasset idag, sen slutar jaaag! Jobbigt att vara den nya igen, men vem har en framtid på detta jobbet. Inte så kul att jobba själv en kväll som denna, Josefin slutade precis och jag har redan tråkigt!! I morgon natt åker jag till Oslo! Spännande! Men inte så taggad att bussen går 04.35 och att den tar 9 timmar.... Men men, bra sällskap ju!


Queen

Official top 20 Queen på Vh1. Yes det kollar jag på en kväll som denna! Dagen har varit bra för övrigt! Lyxen med att ha två hus så man kan ha mer förvaring börjar ta slut! Huset ska säljas och barndoms minnen slängas! Inte för att jag kommer ihåg hälften så för mig är det lätt! Kunde slänga allt, men syster stoppa mig. Kanske tur?!? Sen träffa jag Mattias, spela lite black ops och kolla början på två dåliga filmer! Nu är jag i Båstad hos j&h, duschen och sen sova!


Jennt

Ja må du leva, ja må du leva, ja må du leva ut i hundrade år, javisst ska du leva, javisst ska du leva, javisst ska du leva ut i hundrade år! Ett fyrfaldigt leve till Jenny wersch! Hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRAAAAA! Grattis så in i helvete jennt


Vrvjkmitretyuoåljhgfdsvn

Jag har psykbryt!!! Mina gränser mellan mina känslor och humör är borta! Don't minde me, händer varje gång jag är sjuk... Btw, denna bild fick mig att brista i gråt. Natti!


Måndag

I natt så hade jag en date med toaletten några gånger! (på fel håll) sen spydde jag i en spann också. Fresch! Ligger fortfarande i sängen och planerar att vara här hela dagen!


:):(;);/:D:P:o:'(x)xD

Humör! Jag är fascinerad över hur fort humör kan ändras, och så många humör det finns. Sällan något man tänker på eller lägger märke till. Men sova kan jag inte så klart, där av mina underliga inlägg som oftast sker från min sängkammare. Men tänk att man kan vara superglad och sen bara BAAAM , så kan det ändras på en millisekund till det sämre. Varför förekommer den ordningen oftare än tvärt om? Tuff luck i guess!


Bra start

Min dag började med att jag och Ebba skulle åka ock shoppa! Men Ebba var sjuk, slutade med att vi bara åkte iväg senare ist för på förmiddagen. Hittade en hel del känns det som, så skönt. Bara skor och sånt kvar nu. Men på vägen hem blir jag sjuk... Huvudet dunkar och halsen svider. Plus lite feber på det. Allt på mina lediga dagar! Och då klart kan jag inte sova heller som vanligt nu för tiden. Suck


Nyår

Tro det eller ej, men jag var nykter en kväll som denna! Nu tänkte jag bara påminna alla, don't drink and drive! Gott nytt år !!!


RSS 2.0