Sjdlcldjaydkzod

Idag har jag gjort lite och mycket på samma gång känns det som! Mitt rum är fortfarande kaos men lite mer plagg är inhandlade! Åkte in till Halmstad vid halv tolv med Jenny, Fixa lite smått och gott. Sen blev det bio med Jenny och Kajsa! Såg den nya amarican pie, bra rulle ändå. Och sen kolla fotboll på Annabelle som slutade med mat och ingen fotboll. För min del iaf, ligger i sängen nu med ångest för att ställa kl på 0600! Länge sen nu. Kämpa! Jobba på macken i morgon, wish me luck.


Tis

Jag snoozade i tre hela timmar idag, rätt sjukt ändå! Idag var iallafall första dagen på ok Q8! Det gick brabra! Två nya jobb på tre dagar, fränt! Nu ska jag bara se till att spara så mycket jag bara kan! Men jag kan nog inte förklara hur skönt det är att det går åt rätt håll. Alltid något! Nu ligger jag i sängen igen, och allt sånt onödigt kommer krypandes! Och btw, jag är så törstig så det är sjukt! Men orkar verkligen inte gå ner i köket, för långt!


F u

Bra arg nu, att vissa människor ens har mage till att kalla sig vän! Blir så trött på allt jävla snack! Gå rundor och säg en massa och sen inte göra ett skit åt det!


Ja om man ska sluta klaga så kan jg berätta att det gick bra för mig på Annabelle i helgen. Bra kollegor ! Nu ska jag kolla limitless och dricka varm choklad! Puss


the only reason why people hold into memories so tightly is because memories are the only thing that don't change when everyone else does

madison igår med jenny, haha ja det var väl en upplevelse! och idag så fika jag med linnea en sväng, och sen passat både hailey och hedvig. mysigt attan! just nu är det så kallt i mitt rum att det nästan gör ont, and i love it. så mycket lättare att somna såhär. fast ännu jobbigare att vakna till! man borde ha någon timer som fixar det varmt tills tiden man ska upp. yes, fixa det tack. nu ska jag kolla klart på In Time och sen sova.. det är ju en dag i morgon med!
 

Tisdag

Jag hade planerat att skriva ett långt inlägg om många av mina innersta tankar. Sen började jag längta tills jag kunde gå in på 9GAG.com eller i detta fallet min app. Så jag ger fan i att blotta mig hjärna och förlänger mitt liv istället. Haha


Måndag

Idag vakna jag med dåligt humör pga en dröm. Sånt kan vara sjukt irriterande, för jag trodde verkligen allt var sant.. Tacka Gud för att det inte var. Eller? Nog om det, passa min systerdotter hailey i kväll. Underbart att se små växa. Nu ska jag försöka sova, saker att göra i morgon !


Söndag

Hur i helvete kan jag må bra idag? Jag förstår inte varför. Man ska väl inte klaga men allt jag kan tänka på är haken? Något kommer hända ist och det skrämmer mig. Igår var jag karatefull, gratis dricka sa dom, gratis dricka var det! Herrejisses.


Jadå såatte

Mitt byte av bloggsida slutade med att bloggningen dog. Jag vill ha allt smidigt, och för mig var blogg.se det. Så osmidigt av mig kanske så byter jag tillbaka! Nu ska jag ta tag i mitt bloggande igen. Håll tummarna för jag lär behöva det. Så gott folk läs min blogg om ni vill veta vad en 19,5 års brud gör och tänker. Förvänta er lite, så kanske vi möts på halva vägen.


RSS 2.0